Neem vrijblijvend contact op:

Contact persoon Arjan de Geus

Als u er zelf niet aan uit komt neem dan contact met ons op het kan ook bij u of bij mij thuis op  Het Perk 4.

Wat moet u doen neem een foto van de muur of maak zelf een ontwerp als u dat niet kan dan maken we er een voor u of uw kind, dan heb ik gelijk de spullen bij de hand,

Voor een afspraak kunt u altijd bellen naar T. 0162-740027 of M. 0612095801

Tussen 19:00 en 20:00 kunt u ook langs komen dan vervullen we graag uw wensen terwijl u wacht met een kopje koffie.

Als U zelf bewust en verzekerd ben voor een mooie muurschildering dan kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken wil u dan zo vriendelijk om uw boodschap te mailen naar arjandegeus28@gmail.com typ uw naam woonplaats, telefoonnummer postcode en stuurt een foto van uw afbeelding mee zo dat ik uw eigen inspiratie mee kan nemen. Daarna wordt alles in overleg met u samen de datum de dag en tijds indeling af tespreken en wanneer we kunnen beginnen.

Wij Zijn bereikbaar op 06-83797706. mijn vrouw maakt de afspraken zodat wij ook bij u thuiskomen kunnen komen en kijken we hoe de muur er uit ziet en instaat is en wat we er nog van kunnen maken en een betere inschatting kunnen we uw wensen In vervulling laten gaan dan kunnen we het samen overleggen wat uw idee is en mogelijkheden zijn.

Voor een mooi kinderkamer of in een mooie ruimte maken we het voor U.

Ik kan voor u ook een mooi achtergrondtekeningen maken dan zorg u zelf voor de kleur op uw muur, want dat scheelt tijd voor uw baby uw kind en natuurlijk voor u zelf.

We kunnen dan gelijk beginnen, ik gebruik alles op waterbasis en heeft u ook geen vervelende verf geurtjes in uw huis Maar ook niet voor uw kind.

Ik kan alles tekenen cartoons figuren teksten en particuliere prprojecten voor op uw muur op of op canvas doek of op de kinderkamer deur binnen of aan de buiten kant en ik repareer ook kinder speelgoed.

Zeg het voort om verder op mond op mond reclame zodat mijn werkbereik verder en herkenbaar en zichtbaar word binnen een straal in uw regio tot uw gebied.

Belangrijk om te weten Handige tips en weetjes:

De grootte van de tekening en muurschildering mag u zelf bepalen ik verreken hier geen extra kosten in. de afgesproken prijs is een vast Uurtarief. Ik bereken € 7,50 per uur en er komen geen BTW kosten bij maar Wel 20% korting voor vrienden en natuurlijk ook bekende en bestaande klanten kringen, breng een vrolijke en warme sfeer mee dat zal u zelf ook wel prettig vinden.

Voor grootte Klussen buiten uw tuin vraag ik wel een kleine vergoeding voor maar wel altijd eerst in overleg  met de klant.

van Kleine Elektro apperatuur en kinderspeelgoed of reparaties aan huis zijn geen kosten aan verbonden alleen een vrijblijvende donatie, voor Repaircafe Oosterhout of het oranjefonds.

  • Landschappen voor Toneel decoraties tekenen en schilderen

voor opbouw werk en beschilderen  word per uur word wel € 7.50,- per tekening berekend,

Er wordt geen BTW kosten berekend, maar wel een km vergoeding van € 0.19 berekend via postcode heen en terug.

Ik geef alleen nog Advies als tussen persoon voorheen voor de FNV Oosterhout nu FNV Dongemond. Ik kijk alleen nog maar contracten na en maak sollicitatie brieven op en geef ik u alleen nog ondersteunig en wegwijs in en naar Juridische hulp dienst verlening dan word u door mij door verwezen. Via mijn klanten kringen