Neem vrijblijvend contact op:

Contact persoon Arjan de Geus

Als u er zelf niet aan uit komt neem dan contact met ons op het kan ook bij u of mij thuis maar neem dan wel een foto van de muur en uw ontwerp mee als u die niet heeft dan maken we er een voor u of uw kind, dan heb ik gelijk de spullen bij de hand,

Voor een afspraak of informatie kunt u altijd bellen naar T. 0162-740027 of M. 0612095801

Tussen 19:00 en 20:30 kunt u ook langs komen dan vervullen we graag uw wensen terwijl u wacht met een kopje koffie.

Als U zelf bent verzekerd ben van een mooie muurschildering die u wil hebben dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen mail dan uw: naam woonplaats, telefoonnummer postcode en stuurt een foto van uw afbeelding of u eigen inspiratie mee. Daarna overleg ik met u samen de datum de dag en tijds indeling af tespreken en wanneer we kunnen beginnen.

U kunt ook bellen naar mijn vrouw Ivoly de Geus die is bereikbaar op 06-83797706. Zij maakt al u afspraken zodat wij ook bij u thuiskomen even kijken hoe de muur er uit ziet en wat we er nog van kunnen maken en een betere inschatting geven van uw wensen.

we kunnen dan samen overleggen wat uw idee is en mogelijkheden zijn 

Een mooi kinderkamer of mooie ruimte ik kan op en met verschillende kleuren een mooi achtergrond en tekeningen maken zorg dat u zelf een kleur op uw muur zet dat scheelt tijd voor uw baby of uw kind of voor u zelf.

Dan kunnen we gelijk beginnen, ik gebruik alles op waterbasis en heeft u ook geen vervelende verf geurtjes in uw huis.

ik teken figuren teksten op de muur op doek deuren lampen en ik repareer ook kinder speelgoed.

Zeg het voort om verder op mond op mond reclame zodat mijn werkbereik verder en herkenbaar en zichtbaar word op en op lokaal binnen een straal van regio tot uw gebied.

Belangrijk om te weten Handige tips en weetjes:

De grootte van de tekening en  muurschildering mag u zelf bepalen ik verreken hier geen extra kosten in. de afgesproken prijs is een vast Uurtarief. Ik bereken € 7,50 per uur en er komen geen BTW kosten bij maar Wel 20% korting voor vrienden en natuurlijk ook bekende en bestaande klanten kringen, breng een vrolijke en warme sfeer mee dat zal u zelf ook wel prettig vinden.

Voor grootte Klussen en opmaat maken van ontwerpen vraag ik wel een vergoeding in overleg  met de klant.

van Kleine Elektro apperatuur en kinderspeelgoed of reparaties aan huis zijn geen kosten aan verbonden alleen een vrijblijvende donatie, voor Repaircafe Oosterhout of het oranjefonds.

  • Landschappen voor Toneel decoraties tekenen en schilderen

voor opbouw werk en beschilderen  word per uur word wel € 7.50,- per tekening berekend,

Er wordt geen BTW kosten berekend, maar wel een km vergoeding van € 0.19 berekend via postcode heen en terug.

Ik geef alleen nog Advies als tussen persoon voorheen voor de FNV Oosterhout nu FNV Dongemond. Ik kijk alleen nog maar contracten na en maak sollicitatie brieven op en geef ik u alleen nog ondersteunig en wegwijs in en naar Juridische hulp dienst verlening dan word u door mij door verwezen. Via mijn klanten kringen