26. dec, 2016

Muur schilderingen tekeningen en decoraties op canvas voor kids

Welkom als bezoeker op onze website

Muur schilderingen tekeningen en decoraties op canvas voor Kids

Inspiratie en Opties Muurschilderingen voor Kinderen en voor grootte mensen voor muur wanden en Raam Decoraties voor scholen en Particulieren.

Wij doen ook Reparaties aan huis op aanvraag via de Repair medewerker indien mogelijk ook voor kleine klusjes van kinderspeelgoed en vooral lampen aansluiten op uw kinderkamer uw wereld komt in beweging en op maat maar ook voor u zelf als er iets kapot gaat gooi het dan niet weg maar laat het repareren dan bent u aan het Juiste adres.

Met opties van u zelf en de illustaries worden helemaal samen met u de eventueele aanpassingen in beweging en op maat gemaakt want het is tenslotte ook uw wereld waar wij in gaan leven Arjan kan alles en is er niets onmogelijk omdat hij het plezier maakt en hij doet het  hele maal met de handwerk wilt U advies Informatie of Hulp nodig dan helpen we u graag verder kijk voor de werkwijze vrijblijvend op onze website: http://akjdegeus.123website.nl/

ik ben begonnen voor een vriend en heb ik voor hem de opdracht voltooid en me zo ontwikkeld voor zijn dochtertje. Een wereld kwam open en in beweging de tinkerbell muurschildering gemaakt en met resultaat geleverd en met advies en op maat door middel van de ouders en samen dit project en met plezier samen gemaakt en is uitgewerkt.

Daarom heb ik mijn website zelf helemaal ontworpen en opgebouwd via 123 website.nl en heb ik hier ook cursussen hier in gevolgd een wereld ging voor mij open van diverse organisaties en inbeweging te komen en me eigen zo ontwikkeld om met kinderen en grootte mensen te willen werken.

Wilt u ook een muurschildering hebben dan maken we die speciaal voor u op maat 

Voor de gene die ook graag een Muurschildering of een reparatie van uw kinderspeelgoed willen hebben doe ik dat graag en met plezier want ik zit als vrijwilliger ook bij het repair cafe te Oosterhout.

Repair on location, of the last Saturday of the month into the Bunthoef by Shopping Centre Zuiderhout te Oosterhout nb.

http://www.repaircafe–oosterhout.nl. 

Bent u nieuwsgierig geworden en weet u al wat u graag wil hebben, wij verwachten dan graag uw reactie om zelf in beweging tekomen zodat we gezamelijk kunnen samenwerken en zodat u zelf de opdracht kan geven en opzichter bent in eigenhuis die dag. Terwijl ik uw fantasie wereld wordt gecreeërd getekent schilderd en ingekleurd komt er een magische wereld voor u tot leven.

Do you want to need it or help, call us.

Mobiel: 06-12095801+Watsapp of Telnr: 0162-740027

Gmail: arjanakgeus@gmail.com of Email: akjgeus1969@kpnmail.nl

Webpage: http://akjdegeus.123website.nl/ 

of neem met mvr Ivoly de Geus contact op M.06-83797706.

Wilt u een bericht achterlaten dan maken wij alles voor u klaar. schrijf dan duidelijk uw naam adres en woonplaats in zodat wij uw precies laten weten wat de gehele kosten zijn dan staat u ook niet vol met verrassingen, achteraf mag u ook zelf een vaste prijs afspraak maken. Maar wel in overleg samen met u op welke dagen en tijdstip af te kunnen spreken en wanneer het voor u in het  geheel het beste uitkomt. We kunnen ook bij u langs komen en mee bewegen, dan begin u vragen te stellen terwijl Arjan alles op maat maakt. Zodat u het met resultaat van uw eigen project en uw muurschildering mee kan volgen en hoe het er voor staat.

Ook is het mogelijk extra tekeningen erbij te willen hebben alles kan en alles is mogelijk op maat te maken een bijzondere magische wereld komt tot leven voor uw kindje zie met resultaat.

u kunt ook op onze media profiel kijken op facebook / linkedin  en twitter